Schilderijen 2011

uit 2011 tot 2011 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Blauw

2011

Abstract materieschilderij. Gebruikte materialen, tegellijm, modellerings pasta 3D doek, zonder lijst

Cameron Higlands theeplantage

2011

De Cameron Highlands is een theeplantage die te vinden is midden in Maleisië. Het ligt hoog in de bergen, vaak zijn de velden omgeven door flarden mist waardoor de prachtige lijnvoeringen en het kleurenspel van de theeplantage te zien zijn. Verwerkte materialen: Wol, touw, papier katoenen doek en modeleerpasta 3D linnen doek, geen lijst

Bronkhorst

2011

Aan het einde van het zijstraatje in Bronkhorst, achter het hek ligt een prachtig veldje met een slootje en knotwilgen. Het veldje is rijkelijk bezaait met de prachtige gele kleuren van de boterbloemen die er staan. Verwerkte materialen: modeleerpasta - touw - papier Linnen doek 3D zonder lijst

Komkommerplant

2011

Bij een boer in de kas inspiratie opgedaan. Een werk van acryl in combinatie met Oostindische inkt. Doek is 3D uitvoering - linnen. Geen lijst

3 vrouwen II

2011

Schilderij 3 vrouwen, gemaakt op bestelling op 3 D doek, zonder lijst

Bloemen

2011

Schilderij met geabstraheerde bloemen. Gebruik gemaakt van pure pigmenten en diverse laksoorten. Uitgevoerd op een 3D katoenen doek.

De Boerderij II

2011

Geschilderd op locatie bij de antiekboerderij in St. Michielsgestel. Ecoline op aquarelpapier

De Boerderij I

2011

Op locatie geschilderd.  Antiekboerderij in St. Michielsgestel. Ecoline met Oostindische Inkt. Ingelijst achter glas in zwart houten lijst met passe-partout.  

Ter Spegelt IV

2011

Op locatie geschilderd komkommerblad. Ecoline in combinatie met Oostindische inkt Ingelijst achter glas in zwart houten lijst met passe-partout.

Ter Spegelt III

2011

Op locatie geschilderd blad komkommerplant Ecoline in combinatie met Oostindische inkt Ingelijst achter glas in zwart houten lijst met passe-partout.

Ter Spegelt II

2011

Op locatie geschilderd blad komkommerplant Ecoline in combinatie met Oostindische inkt Ingelijst achter glas, in zwarte houten lijst met passe-partout

Ter Spegelt I

2011

Op locatie geschilderd, geïnspireerd door oude machines in een boerderij. Het resultaat is wonderbaarlijk genoeg meer een persoon met een gasmasker dan rommel op een boerderij. Ingelijst achter glas in zwarte houten lijst met passe-partout.

Roze donderdag II

2011

In deze periode was ik gefascineerd om meer abstracte werken te maken waarbij het licht "gevangen" wordt op het doek. Het is een combinatie van acryl, pure pigmenten, en een soort verharder waardoor er een extra dimensie in het schilderij ontstaat. Geschilderd op een 3D katoenen doek.