Objecten van gegoten glas, workshop in 2010 met Koen van der Stukken in Het Glazen Huis in Lommel België. Objecten verder afgewerkt en voorzien van console in 2011

uit 2011 tot 2011 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Avondrood

2011

Vloeibaar glas, gegoten in mal van zand en grafiet. Het object is gekleur met blauw en rood glas. De staander is gemaakt van roestvrijstaal, met een verzwaarde bodemplaat., Geïnspireerd door de natuur en natuurlijke kleuren. in dit geval een ondergaande zon op het water. Klik op de foto voor vergroting en laat dan de muis iets langer op het glas hangen zodat U alle mooie details kunt zien.

De 4 gedachten

2011

Verkocht Vloeibaar glas, gegoten in mal van zand en grafiet. Het object heeft een inclusie van rood glas, en is afgewerkt met donkerblauwe tot zwarte kleuring. De staander is gemaakt van roestvrijstaal, met een verzwaarde bodemplaat., Geïnspireerd door de mijn gevoelens.  Klik op de foto voor vergroting en laat dan de muis iets langer op het glas hangen zodat U alle mooie details kunt zien. .

De Blauwe parel

2011

Vloeibaar glas, gegoten in mal van zand en grafiet. Het object heeft een inclusie van blauw glas, en is afgewerkt met blauw tot donkerblauwe kleuring. De staander is gemaakt van roestvrijstaal, met een verzwaarde bodemplaat., Geïnspireerd door de natuur en natuurlijke kleuren. in dit geval een druppel water. Klik op de foto voor vergroting en laat dan de muis iets langer op het glas hangen zodat U alle mooie details kunt zien.

In t rood

2011

Vloeibaar glas, gegoten in mal van zand en grafiet. Het object is gekleur met blauw en rood glas. De staander is gemaakt van roestvrijstaal, met een verzwaarde bodemplaat., Geïnspireerd door de natuur en natuurlijke kleuren. Klik op de foto voor vergroting en laat dan de muis iets langer op het glas hangen zodat U alle mooie details kunt zien.

Maanlandschap

2011

Vloeibaar glas, gegoten in mal van zand en grafiet. Het object heeft is semi transparant, met mooie kleuren donkerblauw / groen / grijs op de achtergrond. De staander is gemaakt van roestvrijstaal, met een verzwaarde bodemplaat., Geïnspireerd door de natuur en natuurlijke kleuren. In dit geval de maan. Klik op de foto voor vergroting en laat dan de muis iets langer op het glas hangen zodat U alle mooie details kunt zien.

Nachtelijk vuur

2011

Vloeibaar glas, gegoten in mal van zand en grafiet. Het object heeft een inclusie van rood glas, en is afgewerkt met donkerblauwe tot zwarte kleuring. De staander is gemaakt van roestvrijstaal, met een verzwaarde bodemplaat., Geïnspireerd door de natuur en natuurlijke kleuren. in dit geval lava / het binnenste der aarde. Klik op de foto voor vergroting en laat dan de muis iets langer op het glas hangen zodat U alle mooie details kunt zien.

Zeelandschap

2011

Vloeibaar glas, gegoten in mal van zand en grafiet. Het object heeft een inclusie vankoper, schelpen en een violet / blauwe kleur. De staander is gemaakt van roestvrijstaal, met een verzwaarde bodemplaat., Geïnspireerd door de natuur en natuurlijke kleuren. in dit geval het water in de zee. Klik op de foto voor vergroting en laat dan de muis iets langer op het glas hangen zodat U alle mooie details kunt zien.